Brit Veterinary Diet CAT Diabetes Lamb&Pea Karma mokra z jagnięciną i groszkiem op. 6x200g PAKIET

Weterynaryjna karma mokra na bazie jagnięciny z groszkiem dla kotów dorosłych chorujących na cukrzycę.

  • Dodaj recenzję:
  • Kod: 13182
  • Producent: Brit Vet
  • Kod producenta: 8595602549832-z6
  • Dostępność: w magazynie

  • Historia ceny
  • 63,00 zł
  • szt.

Produkt wysyłamy w ciągu 24h.

Zamówienie realizujemy w ciągu 24 godzin.

Produkt objęty jest roczną gwarancją.

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Weterynaryjna karma mokra na bazie jagnięciny
 
Brit Veterinary Diet Lamb&Pea Diabetes to karma mokra na bazie jagnięciny z groszkiem przeznaczona dla kotów dorosłych chorujących na cukrzycę oraz w przypadkach przewlekłego zapalenia jelita grubego.
 
Karma redukuje wahania poziomu cukru we krwi.
Wzbogacona L-karnityną, która obniża rezerwy tłuszczowe. Dodatek tauryny wspiera zdrowe serce i wzrok.

Nie zaleca się podawania karmy kociętom, kotom w okresie wzrostu i kotkom w ciąży oraz w czasie laktacji.
 
Karma jest produktem weterynaryjnym, więc przed jej podaniem należy skonsultować się z lekarzem weterynarii.
 
Skład: Jagnięcina (55%), groszek zielony (3,5%), olej z łososia (2%), mąka grochowa, lignoceluloza (1%), psyllium – łuski i nasiona (0,5%), suszone algi brunatne (0,5%, Ascophyllum nodosum), glukozamina (0,015%), siarczan chondroityny (0,01%), mannanooligosacharydy (0,01%), β-glukany (0,008%), suszony rokitnik zwyczajny (0,006%), fruktooligosacharydy (0,005%), Jukka Mojave (0,005%).
 
Dodatki na 1kg: witamina A (3a672a) 6 000 j.m., witamina D3 (3a671) 200 mg, witamina E (3a700) 300 mg, witamina C (3a312) 100 mg, biotyna (3a880) 1,2 mg, cynk (3b606) 45 mg, żelazo (3b106) 20 mg, mangan (3b504) 15 mg, jodek potasu (3b201) 1,5 mg, miedź (3b406) 1,5 mg, selen (3b810) 0,1 mg, tauryna (3a370) 1 100 mg, L-karnityna (3a910) 250 mg, L-metionina (3c305) 2 000 mg, L-arginina (3c3.6.1) 10 mg. Dodatki technologiczne w 1 kg: mączka chleba świętojańskiego (E410) 5 000 mg.
 
Parametry produktu
  • Białko: 9.0%
  • Tłuszcz: 8.0%
  • Sole mineralne: 2.0%
  • Włókno surowe: 2.0%
  • Cukier całkowity (BAW): 1.5%